Kokkekniven er allsidig og den mest brukte kniven på kjøkkenet, derav navnet. En litt mindre kokkekniv som brukes til både frukt, grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. Finn størrelsen, grepet og balansen som passer din hånd. Knivserien er produsert i tysk stålkvalitetmed en hardhet på 57+/-2 rockwell, – en skikkelig kniv med andre ord. Håndtaket er av en høykvalitets kompositt med sofistikert design som ligger godt i hånden. Dette er stødige og gode kniver du vil ha glede av i mange år. Dersom du ønsker å skjerpe kniven etter en tid, anbefaler vi en vinkel på 15° med skjerpestål. Mat med høyt salt og syrenivå vil sløve ned stålkniver. Skyll derfor kniven like etter bruk. Kniven tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler å rengjøre for hånd for å bevare knivens gode egenskaper. Oppvaskmaskin vil over tid gjøre stålkniver sløve og mattes ned. Ved rengjøring for hånd brukes lett såpevann og oppvaskbørste. Tørk av overflødig fukt med en tørr klut.
999,-
599,40
Kampanjepris gjelder til og med 01.12.2024 NOK- 40 %