Ypperlig til konservering, sylting og pasteurisering med enkel og rask fremgangsmåte:
1. Kok opp og avkjøl deretter produktet som skal konserveres. Fyll i vaskede krukker/flasker. 2. Sett krukkene/flaskene i en kasserolle og fyll med lunkent vann. Kok i henhold til koketiden som er oppgitt i evt oppskrift. La krukkene avkjøles i kokevannet etter at de er tatt av varmen. 3.Test om vakum er oppnådd ved å åpne metall-låsen. Dersom lokket sitter fast, er vakumm oppnådd. Krukken er nå klar for langtidsoppbevaring. 4. Åpne for bruk ved å lås opp metall-låsen og trekke i flippen på gummiringen. Dette vil bryte vakumet.
Tips: Kan også brukes til kortidsfermentering av feks den populære sideretten kimchi !
Bormioli Rocco er en italiensk ledende glassprodusent, etablert i 1825, og en stor global aktør med tre produksjonsanlegg, to dekorasjonsfasiliteter, flaggskipbutikker og fem salgsselskaper. Bormioli Rocco eksporterer produktene sine til mer enn 100 land over hele verden og representerer en av de viktigste glassverkene på den internasjonale scenen.
129,-
77,40
Kampanjepris gjelder til og med 01.12.2024 NOK- 40 %