Laget av støpejern med innvendig og utvendig svart emaljebelegg, og knott i rustfritt stål. På grunn av sin rustikke og vakre stil kan den tas rett til bordet for servering.
Den er egnet for alle platetopper, inkludert induksjon, gass, elektrisk og keramisk glass, og tåler ovn opptil 260°C, noe som gir større allsidighet og funksjonalitet.
Svært holdbar og designet for å vare livet ut, garanterer støpejerns konstruksjonen rask og enkel matlaging ved å fordele varmen jevnt og raskt gjennom kasserollen for effektiv matlaging.
Ideell for mange forskjellige matlagingsmetoder, gir mange matlagingsalternativer og kan brukes til nesten alle typer matlaging. Den er spesielt godt egnet for steking, sautering, braisering, bruning, baking, grilling og gratinering.
Før første gangs bruk skal kasserollen'stekes inn' med en behandling som kalles "seasoning"; Rengjør kasserollen med varmt vann. Hell ca 1mm matolje i kasserollen, og varm til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun. Hell ut oljen og tørk pannen med et kjøkkenhåndkle. Pannen er nå klar for bruk. Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin. Etter hver bruk skal pannen vaskes med varmt vann, og tørkes forsiktig før den lagres.