Invester i en støpejernspanne og du vil ha glede av den i generasjoner. Pannen kan brukes til det meste, enten du vil steke en saftig biff, bake et nydelig focaccia i ovnen eller grille en deilig pizza. Stekepannen har en unik evne til å holde på varmen. Den distribuerer varmen jevnt og holder godt på den. Som regel trenger man bare å bruke halvparten så mye varme på platen som man vanligvis gjør. De er ideelle til å lage mat som krever høy og jevn temperatur og som skal langtidssteke. Når du flytter stekepannen på kokeplatene, er det viktig du løfter pannen for å unngå riper. Bruk kun redskap i tre eller plast.
Rengjøring Pannen rengjøres for hånd etter at den er avkjølt og såpe bør kun brukes om nødvendig. Dette for å bevare naturlig fettpatina som oppstår ved bruk og som vil kunne fungere som et slipp-lett belegg over tid. Om en brukes såpe, anbefales det å varme litt olje i den etter vask.