"Jeg har alltid savnet en tykk og god skjærefjøl med tyngde og plass til det man kutter. Endelig er den her!"
Skjærefjøl med blodrand som er perfekt til all type skjæring, samtidig som den er et lekkert tilskudd til kjøkkeninteriøret. Produsert i 100% akasietre. Den solide skjærefjølen har en størrelse og tykkelse som gjør den perfekt til all type kutting, hakking og skjæring. Den har i tillegg en god rand som er praktisk når man transjerer store stykker med kjøtt.
Hvert produkt er unikt da materialet er naturlig.Akasietreet er FSC sertifisert som betyr atproduksjonen har bærekraftig utnyttelse av skog. Fjølen er behandlet med lakk. Rengjøres med fuktig klut. Bløtlegging anbefalesikke da treet kan endre form. Bruk gjerne litt mineralojle eller bivoks på skjærefjølen for å bevare den flotte overflaten. Fjern lukt ved å gni litt bordsalt og en halv sitron på skjærefjølen. La sitte i 2-3 minutter og deretter tørk av med en fuktig klut. Fjern overflødig fuktighet med tørkepapir og la fjølen lufte seg litt før den settes bort.
Sabor i samarbeid med Trond Moi. Moi er en rå serie som hjelper deg å oppnå gode resultater på kjøkkenet - med fokus på skikkelige kvalitetsprodukter som kan følges i generasjoner.