Flott skjærefjøl med blodrand i topp kvalitet som egner seg like godt til servering, som til tilberedning av mat. 100% FSC godkjent som betyr at produktet er sertifisert som bærekraftig utnyttelse av skog. Laget i oljebehandlet eik som er nøysommelig polert. Hvis ønskelig kan skjærefjølen behandles med nøytral matolje som kokosolje eller rapsolje. Oljing tetter igjen porer og forebygger sprekking, men merk at fargen vil bli mørkere når trefjølen behandles. Rapsolje kan harskne etter en stund og avgi lukt, men dette er ingen problem for skjærefjøler som brukes regelmessig. Rengjør skjærefjølen i rennende varmt vann med oppvaskmiddel, og skyll godt av i kaldt vann. Unngå å bløtlegge skjærefjølen, og tørk godt av etter rengjøring. Trefjøler anbefales ikke i oppvaskmaskin. En dypere rengjøring kan gjøres ved å gni over med grovsalt og sitronsaft. Dette renser ned i dybden, og etterlater skjærefjølen bakteriefri og velduftende.