En skarp kniv er viktig om du skal kokkelere på kjøkkenet. Brusletto knivsliper med 2 trinn som kan brukes til både europeiske og japanske knviver. Keramiske hjul og håndtak i plast innlagt med rustfritt stål. Knivsliperen har slipesteiner med rustfritt stål med diamantbelegg 360 korn og keramiske slipeskiver 1000 korn Nr 1 skarper og vedlikeholder eggen. Nr 2 forfiner og polerer eggen.
Brukerveiledning: 1. Plasser knivsliperen på en flat og stabil overflate. 2. En hånd som holder kniven og en hånd på håndtaket 3. Plasser enden på bladet i " V" sliperen med metallkniver 4. Legg akkurat nok mengde press på kniven for å få kontakt med metall hjulet 5. Gli bladet tilbake i en enkel bevegelse 6. Repeter 3-5 ganger og putt deretter bladet i "V" sliperen med keramisk hjul. 7. Repeter steg 4 til 6.
Vær oppmerksom på: - Skjerp aldri en uvasket kniv - Ikke slip keramiske blad eller taggete blad. - Ikke vri elle flytt bøadet frem og tilbake i slipeskivene - Legg lett press på bladet inder sliping for best resultat - De hvite keramiske hjulene kan bli flekkete etter sliping - Vask de keramiske hjulene med jevne mellomrom med fettløsende middel for å ta bort belegget som seg på hjulet etter skjerping.