Kokkekniv 20 cm: Kokkekniven er allsidig og den mest brukte kniven på kjøkkenet, derav navnet. Brukes til både grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. En god kokkekniv er et must på kjøkkenet. Finn størrelsen, grepet og balansen som passer for din hånd.
Brødkniv: En god brødkniv er et must i et av verdens mest brødspisende land. Stødig og skarp med tagger. Skjærer rent og godt gjennom all slags brød, også rykende ferskt bakverk.
Skjerpestål: Med et skjerpestål, fornyer du alle dine kniver på kort tid! Produsert i karbonstål med håndtak i kompositt. Rengjøres for hånd med varmt vann. Tørk godt.
Knivserien er produsert i tysk stålkvalitet med en hardhet på 57+/-2 rockwell, – en skikkelig kniv med andre ord. Håndtaket er av en høykvalitets kompositt med sofistikert design som ligger godt i hånden. Dette er stødige og gode kniver du vil ha glede av i mange år. Dersom du ønsker å skjerpe kniven etter en tid, anbefaler vi en vinkel på 15° med skjerpestål. Mat med høyt salt og syrenivå vil sløve ned stålkniver. Skyll derfor kniven like etter bruk. Kniven tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler å rengjøre for hånd for å bevare knivens gode egenskaper. Oppvaskmaskin vil over tid gjøre stålkniver sløve og mattes ned. Ved rengjøring for hånd brukes lett såpevann og oppvaskbørste. Tørk av overflødig fukt med en tørr klut.
2 989,-
1 793,40
Kampanjepris gjelder til og med 01.12.2024 NOK- 40 %