Et skjerpestål hjelper deg å ivareta knivens skarphet til enhver tid. Skjerpestål er et tradisjonelt redskap for en effektiv og rask sliping av kniveggen. 1) Kniven holdes mot stålet med en 20 graders slipevinkel. 2) Dra kniven fra bunnen til tuppen langs stålet, slik at hele knvbladet slipes. Repeter på mostatt side 5-10 ganger til kniven har blitt skjerpet.
Krombelagt karbonstål. Håndtak i karbonisert ask med ergonomisk og komfortabelt design som ligger godt i hånden. Variasjon og fargeforskjeller vil forekomme grunnet behandlingsmetoden.
Karbonisert tre er når treet behandles ved høy temperatur og trykk. Langvarig pyrolysebehandling ved 180 - 250 grader. På grunn av karboniseringsprosessen har karbonisert tre enestående tekstur, lukseriøs farge og trearoma, gode anti-korrosjons og miljøvernegenskaper.
MODERN HOUSE Nord knivserie - for en skarpere hverdag. Stødige og gode kniver ved riktig vedlikehold. Mat med høyt salt og syrenivå, vil sløve ned stålkniver. Skyll derfor kniven like etter bruk. Vi anbefaler håndvask for å ivareta knivens gode egenskaper og treskaftet i mange år. Tørk godt av. Oppvaskmaskin vil over tid gjøre at stålkniv og trehåndtak vil flises og mattes ned.