En kokkekniv er et godt valg for kutting av både kjøtt og grønt. Den mestrer tynne, delikate skiver til større kjøttstykker.
Tysk stålkvalitet 1.4116 med hardhet på 56-58 Rockwell. Dersom du ønsker å skjerpe kniven etter en tid, anbefaler vi en vinkel på 20 med Nord skjerpestål. Håndtak i karbonisert ask med ergonomisk og komfortabelt design som ligger godt i hånden. Variasjon og fargeforskjeller vil forekomme grunnet behandlingsmetoden.
Karbonisert tre er når treet behandles ved høy temperatur og trykk. Langvarig pyrolysebehandling ved 180 - 250 grader. På grunn av karboniseringsprosessen har karbonisert tre enestående tekstur, lukseriøs farge og trearoma, gode anti-korrosjons og miljøvernegenskaper.
MODERN HOUSE Nord knivserie - for en skarpere hverdag. Stødige og gode kniver ved riktig vedlikehold. Mat med høyt salt og syrenivå, vil sløve ned stålkniver. Skyll derfor kniven like etter bruk. Vi anbefaler håndvask for å ivareta knivens gode egenskaper og treskaftet i mange år. Tørk godt av. Oppvaskmaskin vil over tid gjøre at stålkniv og tre håndtak vil flises og mattes ned.