Oppdag den ultimate allsidigheten og effektiviteten med vår allsidige stekepanne! Uansett hvilken type kokeplate du foretrekker - induksjon, gass, elektrisk eller keramisk glass - denne stekepannen er klar til å imponere. Med en imponerende toleranse for ovnsvarme opptil 260°C, åpner den dørene for enda større fleksibilitet på kjøkkenet.
Men det er ikke alt! Den robuste støpejerns-konstruksjonen sikrer ikke bare ekstra holdbarhet, men også enestående matlagingseffektivitet. Ved å distribuere varmen jevnt og raskt gjennom hele stekepannen, blir matlagingen både raskere og enklere. Slipp kreativiteten løs og opplev smakfulle retter med den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet og praktisk design.
Før du bruker Trento støpejernsgrytene for første gang, bør du vaske dem for hånd med en liten mengde mildt oppvaskmiddel. Tørk grundig og raskt med en lofri klut eller papirhåndkle.
Forvarm Trento-gryten din. Siden støpejern holder på varmen, er det ikke nødvendig å bruke en varmeinnstilling over medium (aldri over 260°C). Ikke glem å bruke en varmehanske!
Når gryten din er forvarmet, tilsett et veldig tynt lag med matolje (alle typer matoljer og fett kan brukes til krydring, men vi anbefaler vegetabilsk olje, kokos eller rapsolje) på overflaten av gryten din, varm den opp i ett til to minutter og vask den igjen.
Hva betyr krydring? Krydring danner en naturlig, lett frigjørende overflate for matlaging og bidrar til å forhindre rust på pannen mens den none-stick ytelsen blir bedre og bedre. En godt krydret støpejernsgryte kan vare i generasjoner.